Wij vinden elektrotechniek een mooi vak. We houden er ons met veel plezier al meer dan 50 jaar mee bezig. Dat ziet u terug in onze kennis van zaken, persoonlijke aanpak en de kwaliteit van onze projecten.
Meer dan 50 jaar vakmanschap

Wingens Elektro staat voor meer dan vijftig jaar vakmanschap. In 1954 startte Jan Wingens zijn elektrotechnisch bedrijf in de Kerkstraat in Heesch. Sinds 1987 zetten wij, Adrie en Cobie Wingens, het bedrijf voort. Met dezelfde grondige aanpak en aandacht voor kwaliteit. Modern in techniek en de laatste ontwikkelingen.

Met de aandacht, kwaliteit en dienstverlening van vroeger.

Kennis van zaken

We zijn goed in ons vak, dat durven we over onszelf wel te zeggen. Onze kennis van zaken ziet u onder andere terug in ons lidmaatschap van brancheverenigingen. 
Van UNETO-VNI bijvoorbeeld, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Daarnaast hebben we het SEI certificaat van de Stichting Erkende Installatiebedrijven en van Hirschmann.

Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en bent u verzekerd van kwaliteit.

Persoonlijk en vertrouwd

We zijn geen grote bouwmarkt. We hebben geen ‘Klus je suf’-dagen. Maar we hebben wel altijd precies wat u zoekt. Zonder poespas en met advies van een vakman. We kennen u en uw situatie. We nemen de tijd voor u en komen graag even langs om te checken of alles goed werkt.

Dat is heel normaal voor ons. Vertrouwd, kundig en van mens tot mens.

Specialisme

Onze specialiteit? Meterkasten en elektrische installaties: controle, vernieuwing en uitbreiding. Want we vinden het heel belangrijk dat u veilige, goed werkende en moderne elektrotechniek in uw huis heeft.