Winkel

In de dorpskern van Heesch vindt u onze ruime winkel. Een winkel waar u inspiratie op kunt doen voor uw verlichting. En waar u advies krijgt over het nieuwste op het gebied van lampen. Voor doe-het-zelver en bouwbedrijf hebben wij een groot assortiment elektrotechnische materialen. Alles met deskundig advies. Hebben wij uw product niet op voorraad? De dag na uw bestelling ligt het voor u klaar.

Op deze pagina’s leest u meer over ons aanbod van verlichting, lampen en elektrische installatiematerialen.

Ook vindt u hier informatie over onze openingstijden en bestellen.

Loopt u er ook wel eens langs, de huizen waar ’s avonds fel wit licht door de ramen naar buiten schijnt? Verlichting staat vaak in de schaduw van meubilair, wand- en vloerbedekking. Wij vinden dat zonde. Sfeer in huis staat of valt met verlichting. Mooie verlichting is meer dan de slagroom op de taart, het is de basis van uw interieur.

In onze winkel presenteren we u de trends van dit moment, maar ook de klassiekers. Van wandlampen en schemerlampen tot plafonnières en inbouwspots. Voelt u zich vrij om rond te neuzen en inspiratie op te doen. Als u het wilt, denken we met u mee over uw lichtplan en de benodigdheden daarvoor. Met plezier installeren we het ook in uw huis, tuin of bedrijfsruimte.

Met uw kapotte verlichtingsarmatuur kunt u trouwens ook bij ons terecht voor reparatie. Naast verlichting vindt u bij ons lampen en elektrisch materiaal.

Kunt u door de bomen het bos nog zien? Met de snelle ontwikkelingen in de verlichtingsindustrie is het een uitdaging om de juiste lamp te vinden. Zeker nu gloeilampen nauwelijks meer verkrijgbaar zijn. Verlichting om bij te werken, koken, klussen of lezen? Duurzaam en toch sfeervol? Wij adviseren u en hebben een compleet aanbod van lampen: spaarlampen, LED, halogeen, TLD en gloeilampen. Zelfs LED-lampen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in warm wit licht. Passende verlichtingsarmaturen en installatiemateriaal kunt u er meteen bij vinden.

‘Alleen goed spul’, dat is waar wij voor staan. We verkopen alleen materialen die kwalitatief zo goed zijn, dat we ze zelf ook gebruiken in onze klussen. Want goed materiaal is de basis voor een mooi en veilig resultaat. Wij hebben een compleet aanbod in elektrische materialen voor de doe-het-zelver en de installateur. Ook hier: met deskundig advies. Een greep uit ons assortiment: schakelmateriaal, inbouwdozen, opbouwdozen, draad, kabel, buizen, onderdelen voor verlichtingsarmaturen en centrale antenne materialen.

Voor een compleet overzicht van onze materialen gaat u naar onze webshop. Bestellen kan ook altijd door te bellen

Kunt u door de bomen het bos nog zien?

Met de snelle ontwikkelingen in de verlichtingsindustrie is het een uitdaging om de juiste lamp te vinden. Zeker nu gloeilampen nauwelijks meer verkrijgbaar zijn. Verlichting om bij te werken, koken, klussen of lezen? Duurzaam en toch sfeervol? Wij adviseren u en hebben een compleet aanbod van lampen: spaarlampen, LED, halogeen, TLD en gloeilampen. Zelfs LED-lampen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in warm wit licht.

Passende verlichtingsarmaturen en installatiemateriaal kunt u er meteen bij vinden.

LED: warm, praktisch en kostenbesparend 
Fel wit licht? Nee hoor. Het beeld van LED-verlichting klopt al lang niet meer. LEDlicht is tegenwoordig warm, dimbaar én betaalbaar. Ledlampen kunt u gewoon in uw verlichtingsarmatuur draaien, wel zo praktisch. ‘Retrofit’ noemen we dat. De lampen hebben het uiterlijk en de sfeer van een gloeilamp, met de duurzaamheid van LED. Als bedrijf bespaart u flink als u overstapt op LED. Een klein bedrijf waar de hele dag het licht brandt bespaart per jaar al gauw €1000,-.

Alleen topmerken 
Wij gebruiken en verkopen alleen LED-verlichting van de beste kwaliteit. Onze ervaring is dat het zich dubbel en dwars terugverdient. In onze winkel vindt u daarom lampen van Philips, Osram en Sylvania.

Maandag – Gesloten
Dinsdag – 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag – 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag – Gesloten
Vrijdag – 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag – 09.00 tot 16.00 uur
Zondag – Gesloten

Wilt u een bestelling doen?

Dit kunt u doen via de website https://wingensverlichting.nl/ en de spullen worden naar u toe gestuurd of door contact met ons op te nemen. Dit kan door even langs te komen in de winkel, via e-mail of telefoon. De volgende dag ligt uw bestelling voor u klaar.